WoensdagAvondCompetitie

Woensdagavondcompetitie (WAC) 2022

Iedereen mag weer meedoen aan de Woensdagavondcompetitie (WAC). De woensdagavondcompetitie staat voor ontspannen en gezellig tennissen. De wekelijks terugkerende gezelligheidscompetitie wordt ingedeeld naar speelsterkte, dus iedereen kan meedoen.

De WAC is ook leuk voor spelers zonder veel ervaring, conditie, routine of talent. De WAC is eigenlijk geen competitie, maar gewoon gezellig een uurtje met elkaar tennissen. Je leert meer leden kennen en bovendien doe je weer wat speelervaring op. Nodig gerust iemand uit om het eens te proberen.

De indeling van de competitie zal dit seizoen worden verzorgd door Marco Verschuur.

Aanmelden en inloggen
Ook meedoen? Aanmelden gaat gemakkelijk via de WAC-Planner:
https://wac-streveland.web.app

Deed je vorig jaar ook mee? Je kunt met je bestaande emailadres in de planner inloggen. Ben je je wachtwoord van vorig jaar vergeten? Dan kun hem opnieuw instellen op de inlogpagina. 
Aanmelden mag ook tijdens het seizoen.

Speeldata
We spelen iedere woensdag vanaf 6 april tot het einde van het speelseizoen. Tijdens de clubkampioenschappen en het Open Liesveld Toernooi is er geen WAC.
 
Speeltijden
19.30 (4 banen) en 20.30 (3 banen).
In de planner geef je onder speeltijden aan wanneer je wilt spelen. 

Indeling
Deze is ook te vinden in de WAC-Planner. De indeling voor de woensdag wordt gewoonlijk op maandag gemaakt. Daarna kun je hem in de planner zien. (Hij wordt niet meer per email verstuurd). Tot de indeling gemaakt is, kun je in de WAC-Planner je beschikbaarheid nog aanpassen. Is de indeling al gemaakt? Dan dien je zelf een vervanger te zoeken.

Bardienst
De barcommissie maakt een planning voor de bardienst op de woensdagavond. 

Zomervakantie
De zomervakantie voor het midden van het land is van 9 juli t/m 21 augustus. Door de thuisblijvers kan er dan zoals voorheen getennist worden via het 'racket-trek' systeem.