WoensdagAvondCompetitie

Woensdagavondcompetitie

Beste WAC-deelnemers,

Even wat laatste huishoudelijke mededelingen aan het einde van het speelseizoen.

Najaar - Racket trekken 20.00
Hoewel ik voor dit najaar geen planning meer zal maken blijft er zoals ieder jaar voor liefhebbers de mogelijkheid om zolang de banen bespeelbaar zijn op woensdagavond door middel van racket trekken vrij te spelen. 

Seizoen 2022
Vanaf het voorjaar 2022 zal ik zoals gewoonlijk weer de planning gaan maken. De speeldata verschijnen dan weer in de WAC-planner en je kunt dan weer aangeven hoe laat je wilt spelen. Ik geef tegen die tijd wel een seintje per mail. Mocht je hulp nodig hebben met de WAC-planner, stuur me dan gewoon even een mailtje. Ik help graag. 
Wilbert heeft de link naar de WAC-planner trouwens op de clubsite staan voor het geval je tegen die tijd niet meer weet waar je moet zijn. 

Tip: Contactinformatie medespelers
Vanwege de veiligheid hou ik geen persoonlijke gegevens van jullie bij en maak ik zelf geen telefoonlijst. Als je contact op moet nemen met andere spelers kun je de contactgegevens, inclusief telefoonnummers, van alle clubleden zelf eenvoudig vinden. Via de club heb je toegang tot MijnKNLTB, waar je de contactgegevens van iedereen binnen de club kunt zien. 

Ik wil iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname aan de WAC afgelopen seizoen en hopelijk tot volgend jaar.

Grt
Marco