Zondagladder Competitie

Zondagladder competitie

Elke zondag worden de wedstrijden van de zondagladder competitie gespeeld. Je kan je op ieder moment inschrijven voor de zondagladder competitie. Inschrijven kan per team met minimaal 2 en maximaal 4 personen, je mag je ook in meerdere teams inschrijven, de samenstelling van het team maakt niet uit zowel man/vrouw speelt met en tegen elkaar. Iedereen zal uiteindelijk op zijn of haar niveau spelen. Schrijf je in met een team, voeg je bij een team of schrijf je alleen in.
Twee personen van je team zullen op de zondag een dubbelspelwedstrijd spelen van twee gewonnen sets. De winnaar van de partij zal de week erna een plek hoger in het klassement komen en de verliezer zal naar een plek lager gaan zodat je altijd tegen een gelijkwaardige tegenstander speelt.
De speeldag en tegenstander zijn bekend. Wij houden als starttijd 15:00 aan maar stem zelf gerust een andere tijd af met de tegenstander, hierdoor heb je de vrijheid de hele dag een perfect tijdstip de kiezen. Zorg daarom wel voor eigen tennisballen voor de partij.
Geef de stand door aan een van de competitieleiders zodat deze verwerkt kan worden en de tegenstander voor de volgende week bekend gemaakt kan worden.

Indeling
De indeling wordt de week voorafgaand aan de speelzondag via de 'Zondagladder competitie' groeps-app bekend gemaakt. Deze indeling zal ook hier geplaatst worden.

LET OP : De aanvangstijden kunnen in onderling overleg gewijzigd worden en kunnen daarom dus anders zijn dan in onderstaande indeling staat aangegeven.

ZONDAG 9 AUGUSTUS GEEN ZONDAGLADDER COMPETITIE

In verband met de opgegeven hitte voor komend weekend en diverse afmeldingen i.v.m. vakantie slaan we eenmalig de zondagladder een keer over.

Er zal dan zondag 16 augustus weer getennist worden waarna twee zondagen er ook niet gespeeld zal worden i.v.m. STREEFKERK OPEN (waar je natuurlijk ook mee aan moet doen).
Als er genoeg animo is gaan we weer verder met de zondagladder na het open toernoei. Jullie worden op de hoogte gehouden.

Mee doen?

Lijkt het je ook leuk om mee te doen met deze vrijblijvende zondagladder competitie, geef je dan op via activiteiten@tvstreveland.nl!