Het seizoen is weer begonnen!

Afgelopen zaterdag zijn de banen en het clubhuis weer geopend dankzij de inzet van de vele vrijwilligers op de werkdagen.
Met een zonnig en druk bezet openingstoernooi gaan we weer een mooi seizoen tegemoet.
Alle deelnemers bedankt voor de mooie dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Van de voorzitter

WE GAAN BEGINNEN!

 
Het nieuwe tennisseizoen staat alweer te trappelen van ongeduld om te gaan beginnen. De banen worden klaargemaakt, het tennispark wordt aan alle kanten schoongemaakt en opgeknapt; de rackets worden bespannen en de competitieteams zijn gevormd.
 
Het bestuur en veel vrijwilligers hebben zich de afgelopen wintermaanden een slag in de rondte gewerkt om ons park en clubhuis op te knappen. Zo heeft een groepje enthousiastelingen ons clubhuis aan de binnenkant ‘opgepimpt’ en hebben we een nieuwe toegang en nieuwe terrasdeuren gekregen. Het asbest dak is kortgeleden door een gespecialiseerd bedrijf verwijderd, waarna een dag later een groep TV Strevelanders het ‘kale’ dak voorzien heeft van mooie dakplaten. Elders in deze nieuwsbrief een uitgebreider verslag. Het werk is nog niet helemaal klaar, maar het begin is er!
 
Uiteraard is onze groundsman Ton ook weer hard bezig om de banen netjes te maken, de vorig jaar ontstane ‘put’ in baan 2 is door de aannemer gerepareerd. En last but not least, ook in onze keuken komt een aantal nieuwe zaken, zoals een goede, professionele afzuigkap.
 
Het is fantastisch om te zien dat er nog altijd zo veel clubliefde is om dit soort dingen voor TV Streveland te doen. Vanaf deze plek wordt iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen hartelijk bedankt. Enne, ik zou zegen: tot ziens op ons openingstoernooi!
 
Fred Pruim
voorzitter

Clubhuis weer van deze tijd

Ons clubhuis is weer helemaal van deze tijd na een spontane ‘oppimp-actie’ van een aantal dames van onze vereniging.
Na enig overleg werd er verf aangeschaft, rollers, kwasten, een nieuwe bank, een nieuw speelhoekje voor de kinderen, een aantal leuke nieuwe lampen, schilderijen en accessoires, waarna de klus kon beginnen.
Het resulteerde in een compleet vernieuwde, veel gezelligere zithoek, met een oranje (!) muur, met meer zitplekken, tafeltjes en ‘gezelligheid’ aan de muur. Ook de andere muren van het clubhuis werden onderhanden genomen; ‘oubollige’ zaken werden verwijderd, nieuwe kunstwerken werden opgehangen. Gezellige sfeerlampen maken het geheel af!
Klik HIER voor meer foto's
 
Ook deze winter plaatste de timmerman twee nieuwe terrasdeuren, en een nieuw halletje met toegangsdeur. Ook deze deuren, alsmede de kozijnen, zullen van een nieuw, vers kleurtje worden voorzien, maar daarvoor moet het iets beter weer worden.
 
Als laatste dient niet onvermeld te blijven dat ook voor onze keuken een aantal nieuwe zaken is aangeschaft; een professionele afzuigkap, maar ook een goed tostiapparaat en, op termijn, ook een nieuwe grote koelkast. Verder wordt nog gewerkt aan het plan om een loungebank te (laten) maken voor de uitbreiding op ons terras, waarbij we tevens ook zullen kijken naar een eventuele vervanging van de bladen van de buitentafels.
 
Het bestuur

Streefkerk Doet! het ook bij TV Streveland

Vrijdag 15 maart zijn basisschoolkinderen en vrijwilligers actief in de weer geweest. Zo werden er door het hele dorp door de kinderen klusjes gedaan. Ook bij onze vereniging werd hard gewerkt.
 

Reserveer nu jouw Early Bird tickets voor Libéma Open met 20% korting!

TOPTENNISTER KIKI BERTENS VASTGELEGD VOOR LIBÉMA OPEN 2019
ZORG DAT JE ERBIJ BENT! RESERVEER NU JOUW TICKETS MET 20% KORTING.
 
Als trouwe bezoeker van Libéma Open brengen we jou als eerste op de hoogte van alle primeurs rondom de editie van 2019. En ontvang je alleen tot 18 februari een exclusieve korting van 20% op tickets. Lees snel verder of bestel direct jouw tickets op www.libema-open.nl
2018 topseizoen voor Bertens
Kiki Bertens is de eerste speelster die is vastgelegd voor Libéma Open 2019. Nederlands beste tennisster zal van 10-16 juni in actie komen bij het gecombineerde WTA/ATP-toernooi op het gras van Rosmalen.
Bertens kende in 2018 een topseizoen met drie toernooizeges en plaatsing voor de WTA Finals in Singapore. De 26-jarige Wateringse, die vorig jaar op Wimbledon de kwartfinales bereikte, is door haar goede resultaten doorgebroken in de top10 van de wereldranglijst. Bertens is het nieuwe tennisjaar als mondiale nummer 9 begonnen.
 
Photo Credit Getty Images
 
‘Libéma Open is het enige WTA-toernooi in Nederland. Het is voor mij daarom de enige mogelijkheid om voor eigen publiek te spelen. Dat maakt het voor mij altijd speciaal om naar Rosmalen te komen.’
Het wordt de zevende deelname voor Bertens in Rosmalen. Haar beste resultaat is een halve finaleplek in 2015. Vorig jaar strandde ze in de tweede ronde.
Reserveer nu jouw Early Bird tickets
Ook in 2019 trekt Kiki Bertens haar topvorm door getuige haar huidige halve finale plek in Sydney. Kortom: het is een ware belevenis om deze Nederlandse topfavoriet te zien strijden voor de titel van hét internationale grastennistoernooi van Nederland. Bestel voor 18 februari 2019 jouw tickets en ontvang als trouwe bezoeker maar liefst 20% korting. Zorg dat je erbij bent!
 

T.V. Streveland - Beneden Tiendweg 6b - 2959 BA Streefkerk - (06) 3045 4477 - info@tvstreveland.nl