Reserveer nu jouw Early Bird tickets voor Libéma Open met 20% korting!

TOPTENNISTER KIKI BERTENS VASTGELEGD VOOR LIBÉMA OPEN 2019
ZORG DAT JE ERBIJ BENT! RESERVEER NU JOUW TICKETS MET 20% KORTING.
 
Als trouwe bezoeker van Libéma Open brengen we jou als eerste op de hoogte van alle primeurs rondom de editie van 2019. En ontvang je alleen tot 18 februari een exclusieve korting van 20% op tickets. Lees snel verder of bestel direct jouw tickets op www.libema-open.nl
2018 topseizoen voor Bertens
Kiki Bertens is de eerste speelster die is vastgelegd voor Libéma Open 2019. Nederlands beste tennisster zal van 10-16 juni in actie komen bij het gecombineerde WTA/ATP-toernooi op het gras van Rosmalen.
Bertens kende in 2018 een topseizoen met drie toernooizeges en plaatsing voor de WTA Finals in Singapore. De 26-jarige Wateringse, die vorig jaar op Wimbledon de kwartfinales bereikte, is door haar goede resultaten doorgebroken in de top10 van de wereldranglijst. Bertens is het nieuwe tennisjaar als mondiale nummer 9 begonnen.
 
Photo Credit Getty Images
 
‘Libéma Open is het enige WTA-toernooi in Nederland. Het is voor mij daarom de enige mogelijkheid om voor eigen publiek te spelen. Dat maakt het voor mij altijd speciaal om naar Rosmalen te komen.’
Het wordt de zevende deelname voor Bertens in Rosmalen. Haar beste resultaat is een halve finaleplek in 2015. Vorig jaar strandde ze in de tweede ronde.
Reserveer nu jouw Early Bird tickets
Ook in 2019 trekt Kiki Bertens haar topvorm door getuige haar huidige halve finale plek in Sydney. Kortom: het is een ware belevenis om deze Nederlandse topfavoriet te zien strijden voor de titel van hét internationale grastennistoernooi van Nederland. Bestel voor 18 februari 2019 jouw tickets en ontvang als trouwe bezoeker maar liefst 20% korting. Zorg dat je erbij bent!
 

 

T.V. Streveland - Beneden Tiendweg 6b - 2959 BA Streefkerk - 0184 682 886 - info@tvstreveland.nl