Seniorplustoernooi

Donderdag 17 mei jl. vond weer het inmiddels traditionele Seniorplustoernooi plaats bij TV Streveland. Het was wel even spannend of het toernooi door kon gaan. Pas dinsdagavond kwam er (mede door de geweldige hulp van Giel Arkema) groen licht en hoefde er gelukkig niemand afgebeld te worden. Dat was maar goed ook want er hadden zich zelfs meer dan het maximaal mogelijke aantal deelnemers aangemeld.
 
Hoewel de weergoden de slechtste dag van de week voorspeld hadden viel dat reuze mee. Een zonnetje zorgde de hele dag voor prachtig weer zodat de koffie, de lunch en de afsluitende borrel op het terras genuttigd konden worden. Iedereen speelde 4 partijen.
Er was ook dit jaar weer veel lof voor de dames die de lunch verzorgd hadden. Sonja en Carolien hadden er een waar buffet van gemaakt. Tennissen vinden de deelnemers hartstikke leuk ,maar die lunch is zeker ook een reden waarom iedereen graag onze richting opkomt! De dag erna had ik al weer een aantal mailtjes binnen met nogmaals dank voor de gezellige dag en het heerlijke eten! Iedereen kijkt weer uit naar het 15e Seniorplustoernooi in 2019!
 
Tineke den Haak

Openingstoernooi 2018

Het tennisseizoen 2018 is geopend met het traditionele openingstoernooi.
Klik hier voor de foto's.
 

T.V. Streveland - Beneden Tiendweg 6b - 2959 BA Streefkerk - 0184 682 886 - info@tvstreveland.nl