Speeldata Woendagavondcompetitie (WAC)

De woensdagavondcompetitie staat voor ontspannen en gezellig tennissen. De wekelijks terugkerende gezelligheidscompetitie wordt ingedeeld naar speelsterkte, dus iedereen kan meedoen.
 
De speeltijden zijn om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur.
Tijdens de clubkampioenschappen en het Open Liesveld Toernooi is er geen WAC.
De laatste speelavond is 17 oktober.
 
Het programma hangt op het raam van de kantine en staat hieronder vermeld:
 
 
 
De partijtjes duren aanstaande woensdag drie kwartier, waarna er om half 9 een hapje en een drankje klaarstaat om dit jaar gezellig af te sluiten.
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen spelen... wil je dan kijken of je onderling kunt ruilen?
 
Mocht het weer een beetje meezitten, kunnen we natuurlijk doorgaan met de WAC, maar dan zonder lijst, dus Rackettrekken.
Vorig jaar kon er tot in december gespeeld worden...
 
 
 
Als je bent ingedeeld en je kunt die avond niet spelen, moet je zelf voor een vervanger zorgen.
 
 
 
 
 

WoensdagAvondCompetitie (WAC) 2018

Het afgelopen jaar is naar mijn idee goed verlopen, een mooie opkomst, en wat ik van een aantal deelnemers krijg te horenů met leuke partijen. Ik wist niet wat ik moest verwachten van het organiseren van de WAC-avonden, en had nog wat schroom om een kleine bijdrage te vragen voor de afsluitende avond. Maar het is mij erg meegevallen, en heb ook mezelf soms ingedeeld bij mensen waar ik daarvoor nog nooit mee of tegen had gespeeld. Dat wil ik dit jaar ook weer zoveel mogelijk gaan proberenů het zoveel mogelijk variŰren van spelers, binnen de opgegeven tijden uiteraard.
 
Dus laat me even weten dat je ook dit jaar weer van de partij bent, wat je voorkeurstijden zijn, dan maak ik per twee weken weer een indeling. Het zou leuk zijn als er meer leden zich inschrijven voor deze competitie, die eigenlijk geen competitie is maar gewoon gezellig een avond met elkaar tennissen. Je leert meer leden kennen en bovendien doe je weer wat speelervaring op.
 
De start van de WAC is, onder voorbehoud, dit jaar op woensdag 11 april, met speeltijden om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur. De volgende speelavonden zijn dan op 18, 25 april enz. enz. en het WAC seizoen sluit met een gezellige laatste speelavond, naar het zich nu laat aanzien, op 17 oktober.
 
Tijdens de clubkampioenschappen en het Open Liesveld Toernooi is er geen WAC.
 
Zomervakantie voor het midden van het land is van 14 juli t/m 26 augustus, maar voor de thuisblijvers kan er wel getennist worden via het 'racket-trek' systeem.
 
Gewoon gezellig een balletje slaan en daarna een drankje drinken en bijkletsen.
 
Stuur je aanmelding naar: carlos@wees.nu of wac@tvstreveland.nl en geef aan op welke data en tijd je beslist niet kunt/wilt spelen. Stuur je mail vˇˇr 28 maart.
 
Vanaf woensdag 4 april hangt de indeling van de eerste paar weken in clubhuis en staat het op www.tvstreveland.nl onder het kopje Senioren / WAC.
 
Als je bent ingedeeld en je kunt die avond niet spelen, MOET JE ZELF voor een vervanger zorgen. Een lijst met mailadressen en telefoonnummers is bij mij op te vragen.
 
Tot ziens op de baan, Carlos Niehof

T.V. Streveland - Beneden Tiendweg 6b - 2959 BA Streefkerk - 0184 682 886 - info@tvstreveland.nl