Voorjaarscompetitie Zuid 2018 Dames

Ook dit voorjaar rijden we een aantal donderdagen (lekker vroeg uit de veren!) naar het zonnige zuiden met Anja den Besten, Tonny de Bruijn, Marianne de Jong, Sigrid van der Meijden, Evelyne Wolff en Marjolein Roose om daar onze competitiepunten bij elkaar te sprokkelen.
Dit verloopt tot nu toe zeer voorspoedig we staan met nog één wedstrijd te gaan op een tweede plek die als het goed is niet meer door ons wordt af gestaan.
Op de eerste donderdag speelden we uit in Ulvenhout we lieten ons niet hinderen door keiharde wind en regen en wonnen met 5-0. De volgende thuiswedstrijd tegen Made werd na spannende partijen gewonnen met 3-2.
Thuis tegen Schijndel was een harde dobber, na opgave van een wedstrijd door de tegenstander hadden we toch nog 1 punt. Die dag was het net of we op vakantie waren beland in een warm land het was ineens rond de 27 graden, dat was voor iedereen even omschakelen.
De thuiswedstrijd tegen Ulvenhout werd nu verloren met 2-3 het waren wederom hele leuke en spannende partijen. De uitwedstrijd in Made is ook net verloren met 2-3.
Rest ons nog één wedstrijd tegen de koploper uit. Wie weet doen we gek en gaan daar nog wat punten pakken! Ons team loopt als een zonnetje en gaat zich in de zomer al weer voorbereiden op de najaarscompetitie !

Voorjaarscompetitie 2018

De voorjaarscompetitie gaat bijna weer van start. Dit keer hebben zich vier teams opgegeven. Er speelt een damesteam op donderdagmorgen en -middag en er spelen drie teams op vrijdagavond, twee damesteams en één herenteam. Natuurlijk zijn supporters altijd van harte welkom om onze teams aan te moedigen.
Klik hier voor de speeldata.

 

T.V. Streveland - Beneden Tiendweg 6b - 2959 BA Streefkerk - 0184 682 886 - info@tvstreveland.nl