Nieuws van de jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Nog een paar weken en dan staat het tennisseizoen al weer voor de deur! Als het goed is hebben de jeugdleden van onze vereniging dan al paaseitjes verkocht zodat er wat extra geld is om leuke dingen te doen.
 
Gelukkig hebben we twee leden van onze vereniging bereid gevonden om de jeugdcommissie te gaan vormen: Nienke den Ouden en Anna van Tiggelen gaan samen (en hopelijk met hulp van andere ouders) allerlei dingen voor de jeugd organiseren.
 
Sigrid van der Meijden en Marjolein Roose zijn blij dat hun werkzaamheden worden voortgezet en dat niet zoals bij vele verenigingen de jeugdcommissie een stille dood sterft. We hebben onze jeugd juist hard nodig!
 
Nienke en Anna veel succes en bovenal veel tennisplezier!

Jeugdnieuws

De laatste weken van het tennisseizoen beginnen al in zicht te komen; helaas hebben we dit keer geen kinderen die meedoen aan de najaarscompetitie.
Een aantal jeugdleden heeft meegedaan aan het Open Toernooi van onze vereniging en mooie wedstrijden laten zien!
In de herfstvakantie wordt er in Gorinchem een jeugdtoernooi gehouden voor zowel jongere als oudere kinderen. Inschrijven kan via: https://www.toernooi.nl/sport/events.aspx?id=345A803E-4465-4677-9E25-FDC5ED8694CD. Inschrijven kan tot en met 8 oktober.
Op 4 november gaan we het seizoen afsluiten met een “Pannenkoekentoernooi”. Verdere informatie volgt nog.
Ook organiseren we samen met onze tennisleraar Joost nog een clinic. De datum hiervoor krijgen jullie nog te horen.

De jeugdcommissie
 

Jeugd nieuws

Op zondag 11 juni was T.V.Streveland hostvereniging voor de Tenniskids Worldtour. Voor het eerst werd dit door Nienke den Ouden georganiseerd. Alle enkel- en dubbelpartijen werden op drie banen gespeeld zodat er ook nog ruimte was voor de recreanten van de zondagmorgen. Onze jeugdleden hebben mooie en sportieve partijen gespeeld het was al met al een geslaagde en gezellige tennismorgen.
 
Afgelopen twee weken hebben de clubkampioenschappen voor de jeugd plaatsgevonden. Op zaterdag 24 juni werden de wedstrijden voor de jeugd t/m 12 jaar gespeeld. Er waren drie poules gemaakt; na alle wedstrijden die bijna allemaal in de regen (na weken van zonneschijn!) werden gespeeld hebben we met elkaar lekker gegeten. Er was voor allerlei lekkere dingen gezorgd, dat ging er goed in! Nadat we gegeten hadden werden de prijzen uitgereikt daarna konden een aantal kinderen gelijk door naar de feesttent waar ze een optreden voor de playback show moesten verzorgen.
Het nieuwste jeugdlid Britt Rozendaal kwam kijken hoe het er allemaal aan toe ging, maar mocht gelijk wedstrijdjes meespelen!
 
Winnaar poule A: Xanthe Rietveld
 
Winnaar poule B: Dean Landman
 
Winnaar poule C: Emma de Waal
Tweede is geworden: Mara van der Poel
 
Voor de jeugdleden t/m 17 jaar werden totaal zes wedstrijden gespeeld.
 
Winnaar clubkampioenschappen damesenkel t/m 17 jaar: Claudia de Lange
Tweede is geworden: Sarah van der Wal
 
De jeugdcommissie wil iedereen bedanken die bij deze activiteiten heeft geholpen met tellen, organiseren en bardienst draaien!
 
 
 
 
 
 
 

 

Klik op de foto's voor een groter formaat

Nieuws van de jeugd

Het nieuwe seizoen is alweer een paar weken aan de gang en onze jeugdleden hebben al een goede daad met elkaar verricht door op vrijdag 31 maart € 450,29 op te halen met de verkoop van paaseitjes. Echt een mooie opbrengst! Allemaal bedankt voor jullie hulp.
 
We hebben tot nu toe drie nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen: Sharon Hu, Mara en Flore van der Poel waren na het meedoen aan de proefles zo enthousiast dat ze gelijk gebleven zijn. Welkom op onze vereniging!
 
Verder zijn Xanthe, Lisenka en Anne goed aan het meedoen met de voorjaarscompetitie.
 
Als er kinderen zijn die mee willen doen met de najaarscompetitie dan kan er al worden ingeschreven. De sluitingsdatum hiervoor is 24 mei.
 
We hebben het al eerder gemeld, maar we doen toch weer een oproep wie wil er in de jeugdcommissie plaatsnemen ?

Molenwaard Actief

Op 1 juli kwamen 11 kinderen van groep 3 en 4 van basisschool De Boomgaard naar ons tennispark om een kennismakingstennisles te krijgen van onze trainer Joost Wegner. De kinderen maakten met allerlei oefeningen kennis met tennis. Zowel de kinderen, de ouders en Joost waren enthousiast over dit initiatief en hadden er veel plezier in. Na de zomervakantie volgen nog een paar van deze kennismakingslessen voor de oudere kinderen.
 
 
 
 
 

T.V. Streveland - Beneden Tiendweg 6b - 2959 BA Streefkerk - 0184 682 886 - info@tvstreveland.nl