IVA Certificaat

Er zijn nog steeds barvrijwilligers die het certificaat verantwoord alcoholgebruik nog niet hebben gehaald. Dit is wettelijk verplicht!
 
Voor iedereen die nog geen IVA certificaat heeft is er de mogelijkheid om via de KNLTB dit certificaat te behalen. Dit is sinds 1 januari 2016 verplicht als je bardienst draait. Indien er bij controle blijkt dat er mensen bardienst draaien die niet in het bezit zijn van dit certificaat kost dit onze vereniging een enorme boete ! Het halen van dit certificaat is zo online gedaan. Klik op de onderstaande link en vul het scherm in zoals hier staat beschreven. Als dit gedaan is kan de test direct gemaakt worden. Veel succes !
 
http://www.knltb.nl/tennissers/gezondheid/veiligheid/instructie-verantwoord-alcohol-schenken-iva/
 
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum (min. 16jr) *
E-mailadres deelnemer *
E-mailadres barverantwoordelijke * penningmeester@tvstreveland.nl
Naam vereniging * Tennisvereniging Streveland
Aangesloten bij welke bond (afkorting)* KNLTB
Plaats vereniging * Streefkerk
Naam barverantwoordelijke T. Karstens
E-mailadres ondernemingsdossier (indien bekend) penningmeester@tvstreveland.nl
* = Verplicht in te vullen veld

Barregels 2019

Elk seniorenlid wordt geacht drie bardiensten per jaar te draaien.
  • Bent u niet bereid dit te doen, dan betaalt u € 50 takengeld. Ook als u voor de eerste keer iets gaat doen voor de vereniging betaalt u het eerste jaar als borg dit takengeld.
  • Er wordt bardienst gedraaid tijdens de WAC en bij evenementen:
    • woensdagavondcompetitie 18:50 23:00 uur
    • overige tijden afhankelijk van de evenementen
Het is mogelijk dat u toch op een dag wordt ingedeeld, waarop u geen bardienst kunt draaien. Het is dan de bedoeling dat u ZELF de bardienst ruilt met iemand die wel kan. Dit geeft u dan door aan Ton Karstens, tel:0184-682452 of e-mail bardienst@tvstreveland.nl dit in verband met het ophalen van de sleutel. De sleutel kan worden opgehaald bij: Ton Karstens, Zwanenvliet 29. Bij diens afwezigheid bij Joop Heus, Fransestraat 3.
 
Zonder hulp van elkaar kan de bar van onze vereniging niet draaiende worden gehouden. Daarom: alvast bedankt voor het invullen en inleveren van het bardienstformulier.
Namens de barcommissie Ton Karstens.

 

T.V. Streveland - Beneden Tiendweg 6b - 2959 BA Streefkerk - (06) 3045 4477 - info@tvstreveland.nl