Bardienst
Bardienst formulier
Bardienst rooster

Elk seniorenlid wordt geacht drie bardiensten per jaar te draaien. Ben je niet bereid dit te doen, dan betaal je € 50 takengeld. Ook als je voor de eerste keer iets gaat doen voor de vereniging betaal je het eerste jaar als borg dit takengeld.

Er wordt bardienst gedraaid tijdens de WAC en bij evenementen:
- woensdagavondcompetitie 19:50 - 23:00 uur
- overige tijden afhankelijk van de evenementen

Het is mogelijk dat je toch op een dag wordt ingedeeld, waarop je geen bardienst kunt draaien. Het is dan de bedoeling dat je ZELF de bardienst ruilt met iemand die wel kan. Dit geef je dan door via bardienst@tvstreveland.nl, in verband met het ophalen van de sleutel. De sleutel kan worden opgehaald bij Rob Luyk: Zwanenvliet 46, Joop Heus: Fransestraat 3 of Jelle Casteleijn: Kostverloren 19.
 
Zonder hulp van elkaar kan de bar van onze vereniging niet draaiende worden gehouden. Daarom: alvast bedankt voor het invullen en inleveren van het bardienstformulier.

Voor de bardiensten vragen we nog ieders aandacht voor het volgende:

  • De stoelen op het terras moeten elke avond worden teruggezet in de kleedkamer. Graag aan het eind regelen en controleren dat dit ook gebeurt.
  • Bij het weggaan ook controleren of de terrasdeuren en de keukendeur goed op slot zijn.
  • En misschien... ook al zit je in een commissie, het zou toch fijn zijn als je een keer bardienst wilt draaien. Pluspunt is dat je dan ook daarvan weer goed op de hoogte blijft, toch? In elk geval beleef je dan ook veel plezier aan de contacten met je collega-leden. Wil je het doen, meldt dat dan bij iemand van de barcommissie.

IVA Certificaat
Er zijn nog steeds barvrijwilligers die het certificaat verantwoord alcoholgebruik nog niet hebben gehaald. Dit is wettelijk verplicht!
 
Voor iedereen die nog geen IVA certificaat heeft is er de mogelijkheid om via de KNLTB dit certificaat te behalen. Dit is sinds 1 januari 2016 verplicht als je bardienst draait. Indien er bij controle blijkt dat er mensen bardienst draaien die niet in het bezit zijn van dit certificaat kost dit onze vereniging een enorme boete ! Het halen van dit certificaat is zo online gedaan.

Klik op de deze link en vul het scherm in zoals hieronder staat beschreven. Als dit gedaan is kan de test direct gemaakt worden. Veel succes!

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum (min. 16jr) *
E-mailadres deelnemer *
E-mailadres barverantwoordelijke *  -> penningmeester@tvstreveland.nl
Naam vereniging *  -> Tennisvereniging Streveland
Aangesloten bij welke bond (afkorting)*  -> KNLTB
Plaats vereniging *  -> Streefkerk
Naam barverantwoordelijke  -> J. Casteleijn
E-mailadres ondernemingsdossier  -> penningmeester@tvstreveland.nl
* = Verplicht in te vullen veld