Nieuws

De Rabo ClubSupport 2021

17 okt 2021

Kom in actie en stem op Tennisvereniging Streveland. Leden van Rabobank Lek en Merwede brengen t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers van de Rabo ClubSupport. 

Voor informatie en mogelijkheid tot stemmen, kijk op www.rabo-clubsupport.nl/lek-en-merwede

Clubkampioenschappen dubbel 2021

25 aug 2021

Dit jaar van 15 t/m 26 september worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Echter wordt er alleen gedubbeld, de mogelijkheden om gemengd te dubbelen worden later in oktober bekeken.

Je kunt nu alvast op zoek gaan naar een dubbelpartner. Maar net als voorgaande jaren hopen we ook leuke koppels te vormen van tennissers die zich alleen hebben ingeschreven. De organisatie zoekt een passende partner en je zult in een gelijkwaardige poule ingedeeld worden.

THUISBLIJVERSTOERNOOI 15 AUGUSTUS

9 aug 2021

Voor de thuisblijvers wordt het tweede thuisblijverstoernooi georganiseerd. Op zondag 15 augustus vanaf 14:00 uur. Op de zondag wordt er afhankelijk van de aanmeldingen vrije partijen tegen elkaar gespeeld. Er zijn geen kosten aan het thuisblijverstoernooi verbonden.

Ben je nog niet op vakantie en heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan in voor dit gezellige toernooi!

THUISBLIJVERSTOERNOOI 1 AUGUSTUS

20 juli 2021

Voor de thuisblijvers wordt een thuisblijverstoernooi georganiseerd. Op zondag 1 augustus vanaf 14:00 uur. Op de zondag wordt er afhankelijk van de aanmeldingen vrije partijen tegen elkaar gespeeld. Er zijn geen kosten aan het thuisblijverstoernooi verbonden.

Ben je nog niet op vakantie en heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan in voor dit gezellige toernooi!

Nieuwsbrief juli 2021

15 juli 2021

Coronaregels voor clubhuis

Ook als tennisvereniging moeten wij ons houden aan de coronaregels, die zijn opgesteld door de overheid. Dat hebben we de afgelopen anderhalf jaar helaas op verschillende vlakken ondervonden.

Voor ons clubhuis gelden momenteel dezelfde regels als voor de horeca. Dat betekent dat ons clubhuis en het terras dicht moeten om 24.00 uur ...

Dash'35 organiseert 45+ en 65+ toernooi

5 juli 2021

19 t/m 25 juli organiseert D.L.T.C. DASH'35 (Tennisvereniging Dordrecht) haar jaarlijkse 45+ en 65+ toernooi. Lijkt het je leuk om mee te doen? Inschrijven kan via toernooi.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Edwin Kleiweg (toernooileider). 
Mail: 45plustoernooi@dash35.nl
Mobiel: 06 - 228 527 99

TENNIS CLINIC & BBQ kopie

1 juli 2021

Op zaterdag 17 juli wordt een tennisclinic met aansluitend een BBQ georganiseerd.

De tennisclinic wordt verzorgd door onze trainers Boy Vergeer en John van den Enden van Tennisacadamy FINE en stelt je weer scherp door te letten op je techniek en spelinzicht! De start van dit leerzame en gezellige evenement start om 14.00 uur en de kosten bedragen € 15,00.

Zin om mee te doen? Schrijf je nu in vóór 11 juli!

Nieuwe kassa

1 juli 2021

Het bestuur heeft besloten om voor ons clubhuis een nieuw kassasysteem aan te schaffen, waardoor het makkelijker wordt om meerdere consumpties bij elkaar op te tellen en af te rekenen. Dus geen gedoe meer met een rekenmachine, of allerhande briefjes achter de bar, Ook onze voorraad kan straks beter worden bijgehouden. Het kassasysteem staat direct geschakeld met ons pinapparaat.

VERSOEPELINGEN!

1 juni 2021

Iedereen zal het ongetwijfeld al hebben vernomen: dankzij het teruglopende aantal coronabesmettingen zijn er weer meer dingen mogelijk in onze samenleving. Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte brengen van wat dat voor onze vereniging betekent. Ook hebben we nog een paar andere nieuwtjes.

ZONDAGLADDER COMPETITIE

18 mei 2021

Via deze weg willen we gelijk gebruik maken om te vermelden dat de zondagladder competitie weer gaat starten per zondag 30 mei.  De zondagladder competitie was vorig jaar een nieuwe competitievorm binnen de vereniging die goed werd ontvangen.

Openingstoernooi maandag 24 mei!!

18 mei 2021

Het is eindelijk zo ver, het terras van onze vereniging mag weer open (met alle maatregelen in acht genomen). Omdat we dit jaar nog niet goed van start zijn gegaan willen we een  openingstoernooi organiseren op maandag 24 mei (tweede Pinksterdag) om 14:00.

Eerste indeling WAC gemaakt!

11 mei 2021

De eerste WAC indeling voor woensdag 12 mei is gemaakt!

Wil je weten of je bent ingedeeld, klik dan hier.

De WAC gaat weer van start!

11 mei 2021

Het bestuur heeft toestemming gegeven om vanaf woensdag 12 mei de woensdagavond competite weer in te gaan plannen. 

Wil je meedoen? Schrijf je dan in via het aanmeldformulier. Je krijgt dan voortaan de WAC emails.

Uiteraard zijn er nog wel wat huishoudelijke mededelingen ....

AANVANG SEIZOEN 2021!

23 maart 2021

Het nieuwe tennisseizoen begint op zaterdag 3 april!
 
Momenteel wordt hard gewerkt om onze banen weer speelklaar te maken. Vanaf zaterdag 3 april zijn alle banen geopend voor iedereen die weer een balletje wil gaan slaan. Daarbij moeten uiteraard wel de dan geldende coronaregels in acht worden genomen!

Algemene ledenvergadering 2021

28 februari 2021

De Algemene Ledenvergadering 2021 zal gehouden worden op 8 april 2021. Deze vergadering zal volledig op afstand plaats vinden via Teams.
Een aantal dagen voor de ALV krijgt u een mail met een link om deel te nemen aan de Teams vergadering, hierin leggen we dan ook uit hoe dit in zijn werk gaat.

Tennislessen

Kennismakingsactie nieuwe tennistrainers

22 februari 2021

De nieuwe tennistrainers Boy Vergeer en John van den Enden van Tennis Academy Fine, hebben een leuke kennismakingsactie voor jullie. 

Lees snel verder! 

Nieuwsbrief Januari 2021

20 januari 2021

Beste leden van TV Streveland,
 
Het is alweer even geleden dat we jullie een nieuwsbrief stuurden, en bovendien is het nieuwe jaar begonnen. Een jaar, waarin we hopen dat het langzamerhand de goede kant op gaat met de situatie rondom corona, en waarin we eveneens hopen dat we weer lekker met z’n allen kunnen tennissen, óók in wedstrijdvorm. En waarin we na zo’n heerlijk potje tennis natuurlijk ook weer van ons clubhuis gebruik kunnen maken!

TV Streveland en corona

18 november 2020

Nieuwsbrief 18 november 2020

DUBBELEN: HET MAG WEER!
 
Vanaf komende donderdag 19 november is het weer toegestaan om het dubbelspel te spelen bij TV Streveland.

TV Streveland en corona

4 november 2020

Nieuwsbrief 4 november 2020

Twee weken géén dubbelspel!

Naar aanleiding van de afkondiging van de nieuwe coronamaatregelen door het kabinet sturen we jullie weer een extra nieuwsbrief over wat dit voor onze tennisvereniging betekent.

Laatste tennisles jeugd

4 november 2020

De jeugd van TV Streveland heeft alweer de laatste les van het seizoen 2020 gehad.

TV Streveland en corona

14 oktober 2020

Nieuwsbrief 14 oktober 2020

TOCH DUBBELSPEL MOGELIJK!

Beste leden van TV Streveland,

Met deze aanvulling komen we nog even terug op de extra nieuwsbrief van gisteren (dinsdag 13 oktober), die we direct schreven nadat het kabinet de nieuwe coronamaatregelen bekend had gemaakt.

Voor ons als tennissers is er namelijk goed nieuws!

TV Streveland en corona

13 oktober 2020

Nieuwsbrief 13 oktober 2020

Beste leden van TV Streveland,

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen die dinsdag door het kabinet zijn afgekondigd, sturen we jullie hierbij een extra nieuwsbrief, waarbij we de consequenties voor onze tennisvereniging op een rijtje zetten.

De competities voor zowel jeugd- als volwassenen stoppen per direct.

Het is voor volwassenen nog wel toegestaan om vrij te tennissen, maar NIET meer om te dubbelen.

De Rabo Clubsupport 2020

8 oktober 2020

Kom in actie en stem op Tennisvereniging Streveland
Leden van Rabobank Lek en Merwede mogen t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers van de Rabo ClubSupport die zij een warm hart toe dragen.
Doe mee en stem op TV Streveland
Wij kunnen een financieel steuntje in de rug prima gebruiken en proberen op deze manier zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

        KLIK HIER OM TE STEMMEN   

TV Streveland en corona

29 september 2020

Extra Nieuwsbrief 29 september 2020

NIEUWE CORONAMAATREGELEN: CLUBHUIS DICHT!

Het kabinet heeft nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen bekend gemaakt. Voor onze tennisclub betekent het dat ons clubhuis per dinsdag 29 september 18.00 uur gesloten is. Alleen de toiletten, de kleedkamers en de verlichtingskast voor de baanverlichting zijn nog bereikbaar. Er is dus geen mogelijkheid meer om drankjes of hapjes te bestellen, of in het clubhuis zelf te gaan zitten.

AFSLUITING WAC VERVALT!

29 September 2020

De WAC loopt al weer op zijn eind, met nog maar twee avonden in oktober. Vanwege het korte seizoen en de coronasituatie komt de traditionele borrel op de laatste speeldag te vervallen en wordt woensdag 14 oktober als een gewone speelavond ingepland.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL EN MIX-DUBBEL ZIJN BEGONNEN! kopie

12 September 2020

De eerste wedstrijden van de clubkampioenschappen zijn inmiddels gespeeld en alle wedstrijden zijn gepland. In de periode van 10 t/m 27 september zullen de wedstrijden gespeeld worden.
Er zijn al een aantal wedstrijden verschoven. Bekijk of jouw wedstrijden nog op dezelfde datum en tijd staan via Toernooi.nl.

Veel tennis plezier!

‘STREEFKERK OPEN’ GESLAAGD!

4 september 2020

Bijzonder Open Toernooi vanwege coronabeperkingen

Van 21 augustus tot en met 30 augustus is op ons park het ‘Streefkerk Open 2020’ afgewerkt, ons jaarlijkse Open Toernooi. Ondanks dat er veel maatregelen moesten worden genomen en we daardoor enigszins ‘beperkt’ waren in het aantal deelnemers en het aantal bezoekers, kunnen we toch terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement.

SPONSOREVENT

26 augustus 2020

Zaterdag 10 oktober 2020 wordt voor alle sponsors van T.V. Streveland een sponsorevent georganiseerd.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL EN MIX-DUBBEL kopie

20 augustus 2020

Van 10 t/m 27 september worden de clubkampioenschappen dubbel en mix dubbel georganiseerd.

Inschrijven kan niet meer!

STREEFKERK OPEN 2020! kopie

16 juLi 2020

We zijn blij dat we je uit kunnen nodigen voor het Streefkerk Open 2020! Na een onzekere tijd zijn we één van de eerste die een open toernooi mogen organiseren en daar zijn we trots op.

We beginnen op vrijdag 21 augustus tot en met zondag 30 augustus.

Omdat we nog te maken hebben met het Coronavirus hebben we een aantal aanpassingen voor het toernooi en op het park af moeten spreken.

TENNISCLINIC MET BBQ

15 juLi 2020

Op zaterdag 8 augustus wordt een tennisclinic met aansluitend een BBQ georganiseerd.

De tennisclinic wordt verzorgd door Boy Vergeer en stelt je weer scherp door te letten op je techniek en spelinzicht!

Inschrijven via de website en vóór 1 augustus!

BARDIENST DRAAIEN

2 juli 2020

Het bardienst draaien is wat gewijzigd en daarom een vernieuwde brief. Wij willen vragen of jullie deze goed willen lezen, zodat jullie op de hoogte zijn van de wijzigingen en nieuwe regels etc.

De bardienst wordt gedraaid op alle WAC-avonden (woensdagavond competitie), tijdens het laddertoernooi op zondag en tijdens de jaarlijkse toernooien.

4 juli ZATERDAGAVOND TOERNOOI!

29 juni 2020

Zaterdag 4 juli wordt het eerste zaterdagavond toernooi van 2020 georganiseerd!

Het zaterdagavondtoernooi is een gezelligheidstoernooi voor alle seniorleden en zomerleden (17+), de indeling van de wedstrijden wordt ter plaatse gemaakt. Het toernooi begint vanaf 19.00 uur.

Clubhuis en terras open!

29 juni 2020

Vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen met ingang van komende woensdag, 1 juli, ons terras en ons clubhuis weer open!
Dat betekent dat we eindelijk weer een drankje kunnen drinken nadat we op de baan hebben gestaan, zowel binnen als buiten. Dat is natuurlijk heel goed nieuws!

Nieuwe verenigingswebsite!

29 juni 2020

Enigszins geruisloos is TV Streveland overgegaan op een nieuwe, moderne website die de afgelopen maanden gebouwd is door Marjolein van Andel. Onze site is weer helemaal van deze tijd en je vindt er alle informatie en nieuwtjes over en rondom onze club. We zijn trots op onze nieuwe website en danken Marjolein voor haar enorme inzet!

Het bestuur

De zondagladder competitie is gestart!

7 juni 2020

We hebben eerste speeldag van de zondagladder achter de rug. Ondanks alle maatregelen zijn er weer leuke partijen gespeeld.

Wil je nou ook nog mee doen? In- en uitstromen voor de ladder competitie kan op ieder moment.

NIEUW! Zondagladder competitie

30 mei 2020

Inschrijven kan per team met minimaal 2 en maximaal 4 personen, je mag je ook in meerdere teams inschrijven, de samenstelling van het team maakt niet uit zowel man/vrouw speelt met en tegen elkaar. Iedereen zal uiteindelijk op zijn of haar niveau spelen.

TV Streveland en corona kopie

20 mei 2020

Nieuwsbrief 20 mei 2020
OOK DUBBELSPEL WEER TOEGESTAAN!

Goed nieuws! Met ingang van heden zijn de coronamaatregelen voor tennisverenigingen dusdanig versoepeld, dat ook het dubbelspel weer is toegestaan!

Dat betekent dat je dus ook weer met vier personen op de baan mag staan als deze personen niet uit één huishouden komen..

Een succesvolle paaseitjesactie

13 mei 2020

Door de coronacrisis hebben we onze jaarlijkse paaseitjesactie in een andere vorm moeten gieten.

Ondanks deze omstandigheden hebben we toch 367 zakjes verkocht! Bedankt daarvoor! 

De overgebleven zakjes zijn geschonken aan de voedselbank in Sliedrecht. 

Corona-richtlijnen-tennis-KNLTB

Richtlijnen tennis corona 

13 mei 2020

We mogen de baan weer op! Aan het weer gaan tennissen, is wel een aantal strikte regels verbonden. Belangrijkste is dat de 1,5 meter regel in acht moet worden genomen, ook op de baan, als je ernaar toeloopt of als je moet wachten voordat je de baan op kunt.

De KNLTB heeft de richtlijnen in een duidelijk overzicht gezet. 

TV Streveland en corona

11 mei 2020

Nieuwsbrief 11 mei 2020
ALLEEN ENKELSPEL!

Eerder deze week hebben jullie onze extra nieuwsbrief gekregen met daarin de nieuwe maatregelen omtrent corona. Daarin maakten we melding dat het met ingang van maandag 11 mei ook weer mogelijk was voor senioren om te gaan tennissen, zij het onder strikte voorwaarden.

TV Streveland en corona

7 mei 2020

Nieuwsbrief 7 mei 2020
Zoals beloofd hierbij een nieuwe update over de coronaperikelen en onze tennisvereniging.

Het belangrijkste nieuws daarbij is dat we vanaf aanstaande maandag 11 mei ook als senioren weer de baan op mogen!

TV Streveland en corona

23 april 2020

Nieuwsbrief 23 april 2020
CORONA

Ongetwijfeld zullen jullie hebben gehoord dat het kabinet de coronamaatregelen enigszins versoepeld heeft. Ook voor onze tennisvereniging heeft dat gevolgen, die wij graag in deze nieuwsbrief met jullie willen delen.

TV Streveland en corona

31 maart 2020

Nieuwsbrief 31 maart 2020
Beste leden van TV Streveland,

Vanwege de verlenging van de coronamaatregelen door de regering blijven ook het clubhuis en de banen van tennisvereniging TV Streveland gesloten, in ieder geval tot en met dinsdag 28 april.

TV Streveland en corona

27 maart 2020

Nieuwsbrief 27 maart 2020
Beste leden van TV Streveland,

In verband met het coronavirus zijn alle activiteiten op en rond tennisvereniging TV Streveland gestaakt. Wij volgen daarvoor de regelgeving die door de regering en de KNLTB is opgelegd.

Paaseitjesactie TV Streveland

23 maart 2020

Door de coronacrisis hebben we onze jaarlijkse paaseitjesactie in een andere vorm moeten gieten. We proberen zoveel mogelijk eitjes te verkopen (deze waren namelijk al ingekocht) om nog wat extra geld voor onze vereniging te verdienen.

Voorjaarsonderhoud

21 maart 2020

I.v.m. het coronavirus worden de nog geplande zaterdagen voor het grote voorjaarsonderhoud verplaatst naar een later tijdstip.

Openingstoernooi 4 april

21 maart 2020

Het openingstoernooi voor de jeugd en senioren op 4 april zal niet doorgaan.

Paaseitjesactie

21 maart 2020

De paaseitjesactie zal in een andere vorm gegoten worden, tot 6 april wordt er in ieder geval niet langs de deuren gegaan om eitjes te verkopen.

TV Streveland en corona

19 maart 2020

Nieuwsbrief 19 maart 2020
Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gelden t/m 6 april.

Ton Karstens ere-lid T.V. Streveland

09 februari 2020

Tijdens de Algemene leden Vergadering van TV Streveland op donderdag 30 januari is Ton Karstens benoemd tot ere-lid van onze vereniging.

Nieuwsoverzicht