Nieuws
Invitatie toernooi 2024 klein01

AFGELAST - Invitatietoernooi - AFGELAST

11 JUNI 2024

Het invitatietoernooi, dat dit jaar op 15 juni zou plaatsvinden, gaat vanwege een tekort aan aanmeldingen dit jaar helaas niet door.

Tennisclinic 6 7 2024 01

TENNISCLINIC

18 april 2024

Op zaterdag 6 juli wordt een tennisclinic met aansluitend een BBQ georganiseerd.
De clinic wordt verzorgd door Smash Tennis en Padel. Zij stellen je weer scherp door te letten op je techniek en spelinzicht!
Dit leerzame en gezellige evenement start om 14.00 uur en de kosten bedragen €15,00.

Zin om mee te doen?
Schrijf je in vóór 3 juli via tvstreveland.nl

- Introducees zijn ook welkom! -

Seniorplus002

AFGELAST - SENIORPLUSTOERNOOI - AFGELAST

26 april 2024

Het Seniorplustoernooi, dat dit jaar op 23 mei zou plaatsvinden, gaat vanwege te weinig deelnemers dit jaar helaas niet door.

Gevonden voorwerpen 2024 001

Gevonden voorwerpen

26 april 2024

Tijdens de schonmaakwerkzaamheden van het clubhuis zijn er diverse gevonden voorwerpen aangetroffen.

Als je één van deze voorwerpen herkent kun je ze afhalen in het clubhuis.

Clubkampioenschappen enkel en dubbel

18 april 2024

De jaarlijkse enkel en dubbel clubkampioenschappen staan dit jaar gepland van 21 mei t/m 2 juni. Je kan je vanaf nu inschrijven met of zonder een dubbelpartner (wij kunnen een dubbelpartner voor je zoeken).

De clubkampioenschappen is een clubtoernooi waarin leden het onderling tegen elkaar op kunnen nemen.

Net als voorgaande jaren hopen we ook leuke gevarieerde koppels te vormen van tennissers die zich alleen hebben ingeschreven. De organisatie zoekt dan een passende partner en er wordt geprobeerd in zo gelijkwaardig mogelijke poules in te delen.

Damesavond 2024 klein01

Damesavond

18 april 2024

Een gezellige georganiseerde avond met diverse hapjes en drankjes voor de dames van T.V. Streveland
Aanvang: 19.00 uur

Opgeven mogelijk t/m zondag 5 mei
Kosten: 5 euro per persoon

Dubbelspel gravel dames 2

VOORJAARSCOMPETITIE

31 maart 2024

De voorjaarscompetitie gaat ook weer beginnen en de indeling is bekend! Gedurende de maanden april, mei en juni wordt er door TV Streveland weer volop meegedaan aan de KNLTB voorjaarscompetitie.
 
Vanuit de vereniging doen we mee met maar liefst 9 senioren-competitieteams. Op de vrijdagavond zijn drie damesteams, twee herenteams en sinds dit jaar ook een gemengd team actief. Op de donderdagochtend speelt er een dames dubbelteam en op de zaterdagen spelen er twee herenteams, waaronder ons hoofdklasse-team (hoog niveau dus!)

TENNISLESSEN EN TRAINERS

31 maart 2024

In de eerste week van het nieuwe seizoen gaan ook de tennislessen weer van start. De tennisschool van Boy Vergeer, Smash Tennis & Padel, komt met twee nieuwe trainers naar TV Streveland, ook al omdat twee andere trainers (Clenn en John) zijn gestopt.
 
De nieuwe trainers zijn Mo en Huib. Laatstgenoemde is er alleen maandag, Mo (die Engels spreekt) komt ook op donderdag. Op dinsdag worden er geen lessen meer gegeven.
 

Openingstoernooi  2024!!

29 febr 2024

Als alles goed gaat, wordt op zondag 7 april vanaf 14.00 uur het openingstoernooi gehouden. Uiteraard zijn alle leden van TV Streveland welkom om dan een balletje te komen slaan.
 
Vanaf zondag 31 maart zijn onze banen dan al open, waardoor er de hele week voor het openingstoernooi al kan worden gespeeld. Ook de trainingen gaan in die week weer beginnen.

Algemene ledenvergadering 2024

29 febr 2024

Op donderdag 14 maart om 20.00 uur is de Algemene Leden Vergadering (ALV) van TV Streveland. Deze datum was al in een vroeger stadium gecommuniceerd, maar hierbij nog een keer als ‘reminder’.
 
Alle leden van TV Streveland zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze ALV, die gehouden wordt in ons clubhuis. De bijbehorende stukken worden zo snel mogelijk aan alle leden gemaild. Komt allen!

Kantine schoonmaken

25 februari 2024

 Het tennisseizoen breekt bijna weer aan en natuurlijk willen we starten met een schoon clubhuis. We willen schoonmaken op zaterdagmorgen 16 en 23 maart a.s. We starten om 9.00 uur en alle hulp is welkom, want het is nog steeds zo dat vele handen licht werk maken en als we dit met z'n allen doen is het ook weer zo gebeurd. Breng wel zelf het een en ander aan attributen mee zoals een emmer, wisser, trapje etc. En nog een weetje: als je een morgen komt schoonmaken gaat dit van het aantal keren bardienst doen af (dit staat n.l. gelijk aan een keer bardienst draaien).

Tot ziens in de kantine.

Barcommissie.

KLUSDAGEN 2024

27 febr 2024

De werkdagen als voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn voor dit jaar vastgesteld op de zaterdagen 9 maart, 16 maart, 23 maart en 30 maart.
Iedere zaterdag wordt er om 9.00 uur begonnen met het verrichten van klusjes in en ons clubhuis en op ons tennispark. We hopen op een zo groot mogelijke opkomst!
 
Buitenschilderwerk
Voor deze keer willen we graag ook het buitenschilderwerk aan ons clubhuis meenemen. Daar moet hoognodig wat aan gebeuren. Heb je daar zin in, kom dan in je verfbroek naar een van de klusdagen. Voor materieel en verf wordt uiteraard gezorgd!

Nieuwsoverzicht