Dubbelspel gravel dames 2

KNLTB Najaarcompetitie 2023

Najaarscompetitie
Met ruim 27.000 teams is de Najaarscompetitie populair. En ieder jaar worden er meer teams ingeschreven. Logisch, want competitie spelen daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Doet jouw club ook mee?

In het kort
Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

Competitieaanbod
Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor ervaren spelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die vast bij je past!

Aanbod KNLTB Najaarscompetitie 2023

Doe je ook mee?
Wil je graag meedoen aan de Najaarscompetitie? Dat kan! Geef je op vóór 8 juni bij de verenigingscompetitieleider (mailto: vcl@tvstreveland.nl).
Meer informatie omtrent de najaarscompetitie vind je hier. Uiteraard kiun je ook met je vragen terecht bij de verenigingscompetitieleider.