BARDIENST DRAAIEN

Het bardienst draaien is wat gewijzigd en daarom een vernieuwde brief. Wij willen vragen of jullie deze goed willen lezen, zodat jullie op de hoogte zijn van de wijzigingen en nieuwe regels etc.

De bardienst wordt gedraaid op alle WAC-avonden (woensdagavond competitie), tijdens het laddertoernooi op zondag en tijdens de jaarlijkse toernooien. Let goed op de tijden dat je ingeroosterd wordt ( bij de WAC is dit vanaf 20.30 uur tot 23.00 uur) ( bij het laddertoernooi is dit van 13.30 tot 18.00 uur) en bij de toernooien, hou het rooster goed in de gaten voor eventuele wijzigingen die bij het inroosteren nog niet bekend zijn. Als je ingeroosterd bent om te spelen en je hebt ook bardienst, dan wordt er van je verwacht dat je de bardienst zelf gaat ruilen en dit ook doorgeeft aan een van de leden van de barcommissie, zodat zij ook weten wie er op dat moment bardienst heeft!
Het bardienst draaien gaat als volgt:

  • De sleutel halen op 1 van onderstaande sleuteladressen
  • De pin opstarten volgens instructie die bij het pinapparaat liggen
  • Als je bardienst draait heb je recht op 2 consumpties ( geen alcohol)
  • Sfeervol maken met lampjes en waxinelichtjes, muziekje opzetten
  • Kleine hoeveelheden koffie zetten en alleen als er om gevraagd wordt
  • Regelmatig vuile kopjes en lege glazen ophalen en afwassen
  • Naar prijslijst kijken en uitsluitend via de pin afrekenen!
  • De bierpomp blijft aangesloten. Tijdens toernooien hebben we 2 soorten bier op de tap
  • Na afloop het terras opruimen, stoelen en asbakken etc. naar binnen brengen en opruimen. Een vaatdoek over de tafels en de bar halen. De vuile vaat opruimen en alles bijvullen voor zover aanwezig. Vloer vegen en zorgen dat alles er weer netjes uitziet.

Let op: alle kranen goed dicht draaien, koelkasten etc. goed sluiten, apparaten uitzetten, verwarming uitzetten, verlichting uit op de baan, als er niet meer gespeeld wordt en controleren of alle deuren goed zijn afgesloten, ook als je ze zelf niet hebt gebruikt!
Afsluiten: de pin afsluiten volgens instructie. Als er iets (bijna) op is, hangt er in de keuken aan de kopjeskast een papier waarop je dit op kan schrijven. De sleutel afgeven op het sleuteladres waar je hem aan het begin van de avond gehaald hebt. Als je na afloop van de bardienst naar huis wilt en er zijn nog wat mensen, overleg dan met een van de aanwezigen en vraag of hij/zij het afsluiten wil overnemen. Zorg wel dat alles zo veel mogelijk is gedaan wat bij het afsluiten behoort.