CLUBHUIS EN TERRAS OPEN!

Vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen met ingang van komende woensdag, 1 juli, ons terras en ons clubhuis weer open!

Dat betekent dat we eindelijk weer een drankje kunnen drinken nadat we op de baan hebben gestaan, zowel binnen als buiten. Dat is natuurlijk heel goed nieuws!

Tijdens het tennissen is het bewaren van 1,5 meter afstand niet meer nodig, en dat geldt voor alle leeftijdsgroepen. Voorafgaand en na afloop moeten alle sporters van 18 jaar en ouder wél altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden; dat geldt op het terras, maar bijvoorbeeld ook in het clubhuis en in de kleedkamers.

Om het een en ander bij TV Streveland in goede banen te leiden, is er een looproute gemaakt in het clubhuis, zodat leden elkaar niet ‘tegenkomen’. Hou je aan deze looprichting!

De stoelen en tafels zijn dusdanig neergezet, dat ze voldoen aan de 1,5-meter eisen. Dat geldt ook voor het terras, dus: ga niet met stoelen en tafels schuiven, maar laat ze staan! In ons clubhuis gebruiken we voortaan alleen nog maar papieren wegwerphanddoekjes, bijvoorbeeld in de toiletten, dus de gewone handdoeken hebben we weggehaald. Ook de barkrukken zijn weggehaald, zodat iedereen voor de bar op 1,5 meter kan staan. Op de loungebank buiten, die in de tussentijd mooi geschilderd is, moet ook afstand worden bewaard, dus ook hier geldt dat de kussens niet naast elkaar mogen worden neergelegd; hou er altijd minstens één zitplaats tussen!

Toernooien en andere evenementen op de tennisbaan mogen ook weer, mits de spelers vooraf en na afloop de 1,5 meter afstand in acht nemen. Datzelfde geldt voor publiek, echter luide aanmoedigingen zijn taboe.

Omdat we weer met meer mogen tennissen zullen we de komende tijd nog wat evenementen plannen, om enigszins de ‘schade’ van het voorjaar in te halen; daarvoor krijg je vanzelf een uitnodiging, of hangen er flyers in het clubhuis.

Nog even over ons clubhuis: met ingang van dit seizoen hebben we alleen nog maar bier op de tap (de 0,0 procent bieren en een eventuele speciale variant daargelaten). Dat betekent dat er alleen nog maar Jupiler in glazen wordt verstrekt en niet meer in flesjes.

Verder wijzen we jullie erop dat het ook niet meer mogelijk is om met contant geld af te rekenen in het clubhuis; we doen alles via PIN of contactloos. Hou daar rekening mee als je komt tennissen!

Hou op ons tennispark rekening met elkaar, maar ook met jezelf. Ben je verkouden of heb je andere klachten, kom dan niet tennissen.

We hopen dat we na 1 juli nog vele mooie (tennis)dagen zullen beleven, met veel evenementen, verfrissende drankjes in het clubhuis of op het terras!

Het bestuur