CLUBKAMPIOENSCHAPPEN ENKEL/DUBBEL 2024

De jaarlijkse enkel en dubbel clubkampioenschappen staan dit jaar gepland van 21 mei t/m 2 juni. Je kan je vanaf nu inschrijven met of zonder een dubbelpartner (wij kunnen een dubbelpartner voor je zoeken).

De clubkampioenschappen is een clubtoernooi waarin leden het onderling tegen elkaar op kunnen nemen.

Net als voorgaande jaren hopen we ook leuke gevarieerde koppels te vormen van tennissers die zich alleen hebben ingeschreven. De organisatie zoekt dan een passende partner en er wordt geprobeerd in zo gelijkwaardig mogelijke poules in te delen.

Schrijf je nu met of zonder dubbelpartner in via onderstaande link! De gemengd/mix clubkampioenschappen zijn altijd in het najaar. Klik op onderstaande link om je in te schrijven via toernooi.nl. Daarin kan je direct je verhinderingen opgeven. Kies voor " CK enkel dubbel 2024" en kies vervolgens het onderdeel. Er zijn geen speelklasses waar je uit kan kiezen, die worden later  bepaald door de organisatie. Geef de naam van je dubbelpartner aan bij het inschrijven of wanneer je nog geen partner hebt dan kan je " Partner gezocht" aanvinken.  Inschrijfkosten bedragen 5 euro.

Inschrijven via toernooi.nl helpt de organisatie gemakkelijker plannen i.v.m. het aangeven van de verhinderingen en het innen van het inschrijfgeld. Mocht je vragen hebben hierover neem dan contact met ons op (Tom, Girjanne, Dennis, Ineke, Giel of Ricardo).