Nieuwsbrief 13 oktober 2020

Beste leden van TV Streveland,

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen die dinsdag door het kabinet zijn afgekondigd, sturen we jullie hierbij een extra nieuwsbrief, waarbij we de consequenties voor onze tennisvereniging op een rijtje zetten.

De competities voor zowel jeugd- als volwassenen stoppen per direct.

Het is voor volwassenen nog wel toegestaan om vrij te tennissen, maar NIET meer om te dubbelen. Er mag dus alleen nog maar enkelspel worden gespeeld! De trainingen mogen nog wel blijven doorgaan. Jeugd tot 18 jaar mag nog wel in teamverband blijven sporten.

Hoewel de maatregelen officieel pas op woensdagavond 22.00 uur ingaan, heeft het bestuur besloten om ook de Woensdag Avond Competitie (WAC) voor woensdagavond 14 oktober te schrappen.

Ons clubhuis is en blijft gesloten voor het halen of nuttigen van drankjes of hapjes. Het clubhuis mag alleen worden betreden voor toiletbezoek of het aan/uitdoen van de baanverlichting. Kleedkamers mogen niet worden gebruikt. De tussendeur naar de kantine blijft altijd gesloten! Ook het verblijven op ons terras of het nuttigen van consumpties aldaar blijft verboden.

Verder gelden natuurlijk de al bestaande en bekende regels, zoals het houden van 1,5 meter afstand, het wassen van de handen voordat je naar de baan komt, en het direct naar huis gaan als je gespeeld hebt.

Alle nu afgekondigde maatregelen zijn de komende vier weken van kracht.

Wij beseffen dat al deze zwaardere maatregelen niet leuk zijn. Gelukkig hebben we de afgelopen maanden toch van tennis kunnen genieten, hetzij tijdens het vrij spelen, de WAC, het Open Toernooi en de clubkampioenschappen dubbel.

We doen een dringend beroep op jullie om je aan de nieuwe regels te houden. Niemand zit te wachten op boetes of besmettingen. Blijf gezond!

Het bestuur