Nieuwsbrief 19 maart 2020

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gelden t/m 6 april.

Competitie en toernooien:
De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu alle toernooiorganisaties en tennisverenigingen oproepen om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 6 april in heel Nederland.

Verenigingsbijeenkomsten en trainingen:
Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Dit seizoen zal hierdoor een andere start krijgen dan we gewend zijn. Het openingstoernooi voor de jeugd en senioren op 4 april zal niet doorgaan.

De paaseitjesactie zal in een andere vorm gegoten worden, tot 6 april wordt er in ieder geval niet langs de deuren gegaan om eitjes te verkopen. We proberen dit op een andere manier voor elkaar te krijgen.

Ook de nog geplande zaterdagen voor het grote voorjaarsonderhoud zullen worden verplaatst naar een later tijdstip.

Zie voor verdere informatie: www.knltb.nl

We hopen op uw begrip.
Het Bestuur