Nieuwsbrief 31 maart 2020

Beste leden van TV Streveland,

Vanwege de verlenging van de coronamaatregelen door de regering blijven ook het clubhuis en de banen van tennisvereniging TV Streveland gesloten, in ieder geval tot en met dinsdag 28 april.

Dat betekent dat er tot en met die datum niet kan worden getennist; er zullen geen netten op de banen worden opgehangen en de hekken blijven op slot. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor ons clubhuis. Alle door de vereniging georganiseerde activiteiten zijn geschrapt, zoals bijvoorbeeld de Woensdagavond competitie, (gezelligheids)toernooien, alsmede de tennislessen.

Het is nu absoluut nog niet te zeggen of er na die datum wel weer mag worden getennist. Wij houden jullie daarvan op de hoogte.

Paaseitjesactie
Verder in deze extra Nieuwsbrief nog een keer aandacht voor onze Paaseitjesactie. De verkopen daarvan laten nog flink te wensen over. Wij begrijpen dat het lastig is om een bestelling te plaatsen, maar omdat we dit jaar vanwege corona niet langs de deuren willen gaan, moeten we het op deze manier doen.

U kunt ons enorm helpen om ons van onze voorraad af te helpen. De actie is momenteel onze enige bron van inkomsten!

Paaseitjes zijn te bestellen door een berichtje te sturen naar Sigrid van der Meijden, nummer 06-48227330. Naar aanleiding van de bestelling wordt een betaalverzoek gestuurd. De paaseitjes worden vanaf 4 april aan huis bezorgd (of op verzoek aan de deur gehangen).

De kosten bedragen 3 euro voor 1 zakje, twee zakjes 5,50 euro. Het assortiment is melk, puur, wit of gemengd.

Helpt u ons?

Ander nieuws
Het voorjaarsonderhoud aan onze banen is inmiddels uitgevoerd door het gespecialiseerde bedrijf dat wij daarvoor hebben ingehuurd. Uiteraard wordt er nog niet op gespeeld. Zodra dat gaat gebeuren, zal hetzelfde bedrijf wekelijks langskomen voor onderhoud.

Achter de schermen is al enige maanden hard gewerkt aan de totstandkoming van een volledig nieuwe website voor TV Streveland. Het resultaat daarvan mag gezien worden, zo vinden wij. Onze website krijgt een fris, hedendaags karakter, waar je snel alle informatie kunt vinden over onze vereniging. Binnenkort gaat de nieuwe website online!