Nieuwsbrief 4 november 2020

Twee weken géén dubbelspel!

Naar aanleiding van de afkondiging van de nieuwe coronamaatregelen door het kabinet sturen we jullie weer een extra nieuwsbrief over wat dit voor onze tennisvereniging betekent.

Via de KNLTB hebben we te horen gekregen dat het per woensdagavond 4 november 22.00 uur niet meer mogelijk is om het dubbelspel te spelen. Die maatregelen duren voorlopig twee weken, dus tot en met woensdag 18 november.

Het schrappen van het dubbelspel heeft alles te maken met het feit dat de groepsgrootte buiten teruggaat naar twee personen. Dat betekent dat vanaf dit moment alleen nog maar enkelspel mogelijk is op onze banen.

Alle andere maatregelen blijven vooralsnog van kracht, dus geen kantine open, geen kleedkamers open, terras blijft gesloten. Het clubhuis mag alleen open om de verlichting van de banen aan en uit te doen.

Uiteraard is het schrappen van het dubbelspel geen leuke maatregel, maar het kan helaas niet anders. Maar: samen met één iemand tennissen kan nog steeds wel, dus we liggen niet helemaal stil!

Mocht daar aanleiding toe zijn, dan komen we zo snel mogelijk met nieuwe updates over de maatregelen.

Voor nu: alsnog veel tennisplezier en vooral: blijf gezond!

Het bestuur