Nieuwsbrief juli 2021

Coronaregels voor clubhuis

Ook als tennisvereniging moeten wij ons houden aan de coronaregels, die zijn opgesteld door de overheid. Dat hebben we de afgelopen anderhalf jaar helaas op verschillende vlakken ondervonden.

Voor ons clubhuis gelden momenteel dezelfde regels als voor de horeca. Dat betekent dat ons clubhuis en het terras dicht moeten om 24.00 uur, niet alleen op doordeweekse tennisavonden, maar óók tijdens toernooien of andere evenementen, zoals bijvoorbeeld komende zaterdag bij de tennisclinic door onze tennisleraren.

Na 24.00 uur is het dus helaas niet meer mogelijk om drank te bestellen of op ons terras consumpties te nuttigen. 

Wij zien net als jullie niets liever dan dat deze maatregel weer zo snel mogelijk van tafel gaat, maar we moeten ons er als vereniging nu voorlopig aan houden. Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor de situatie, en dat iedereen zich houdt aan deze sluitingstijd. Heb ook begrip voor de bardienstmedewerkers die de boel om middernacht moeten afsluiten en doe niet moeilijk tegen hen als ze geen drankjes meer willen verstrekken. Niemand zit te wachten op boetes voor zowel de overtreders zelf, als voor de club!

Voor de goede orde willen we ook nog een keer benadrukken dat de 1,5 meter afstand tot elkaar ook in acht moet worden genomen, en dat er aan één tafel maximaal vier personen mogen zitten.

Ondanks deze deprimerende mededelingen hopen we toch dat iedereen veel plezier heeft op de tennisbaan, en achteraf in ons clubhuis en op het terras tot 24.00 uur!

Het bestuur