Nieuwsbrief juni 2021

Versoepelingen!

Iedereen zal het ongetwijfeld al hebben vernomen: dankzij het teruglopende aantal coronabesmettingen zijn er weer meer dingen mogelijk in onze samenleving. Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte brengen van wat dat voor onze vereniging betekent. Ook hebben we nog een paar andere nieuwtjes.

Vanaf zaterdag 5 juni gaat ook ons clubhuis weer open! Het is dan mogelijk om tot 22.00 uur een drankje te drinken, of iets te snacken. Daarbij moeten uiteraard wel de geldende coronamaatregelen in acht worden genomen. Dat betekent dus 1,5 meter afstand houden, en met maximaal vier personen aan één tafeltje zitten!

Datzelfde geldt ook voor het terras: dat mag ook tot uiterlijk 22.00 uur open zijn en ook hier geldt: maximaal vier personen aan één tafeltje.

De versoepelingen leiden er ook toe dat de tenniscompetitie voor onze jeugd met ingang van dit weekeinde van start kan gaan. De competities voor de senioren zijn verplaatst naar het najaar. Let op: publiek bij jeugdwedstrijden, maar ook bij interne wedstrijden binnen de vereniging is nog niet toegestaan!

Voor onze senioren zijn de Woensdag Avond Competitie (WAC) en de Zondagladder weer begonnen, net als – enkele weken geleden al – de trainingen. Ook wordt er op de verschillende dagen al weer fanatiek getennist door de diverse groepjes.

Bardienst

Door de barcommissie is een splinternieuw bardienstrooster gemaakt, dat terug te vinden is op onze website (www.tvstreveland.nl). Ook alle mensen die hebben aangegeven bardienst te willen draaien, krijgen daarvoor tijdig een mail toegezonden, zodat ze precies weten wanneer ze aan de beurt zijn.

We willen jullie dringend verzoeken om de datum en het tijdstip dat je bardienst hebt, in je agenda te zetten, en de dienst dus niet te ‘vergeten’. Daarmee benadeel je anderen binnen de club; het is gewoon niet leuk als iemand die op de lijst staat, niet op komt dagen. Dus neem je verantwoordelijkheid: kom gewoon, of zorg zelf voor een vervanger!

Nieuwe sponsors

Onze sponsorcommissie, bestaande uit Ricardo Vlot, Leonard Pierneef en sinds kort Per van der Meijden, heeft een aantal nieuwe sponsors weten binnen te halen voor TV Streveland. Onder die sponsors bevindt zich ook Heeren aan de Haven, het nieuwe restaurant dat zich gaat vestigen in de voormalige Limonadefabriek. De commissieleden hebben op uiterst professionele wijze de initiatiefnemers van Heeren aan de Haven voor zich weten te winnen, met als gevolg een flink sponsorbedrag! Dat is natuurlijk, zeker in deze tijd, hartstikke mooi en daar zijn we als bestuur bijzonder blij mee. De nieuwe borden, en zelfs een nieuw winddoek met een sponsornaam erop, zullen binnenkort op ons park te zien zijn.

Nieuwe kassa

Het bestuur heeft besloten om voor ons clubhuis een nieuw kassasysteem aan te schaffen, waardoor het makkelijker wordt om meerdere consumpties bij elkaar op te tellen en af te rekenen. Dus geen gedoe meer met een rekenmachine, of allerhande briefjes achter de bar, Ook onze voorraad kan straks beter worden bijgehouden. Het kassasysteem staat direct geschakeld met ons pinapparaat. De nieuwe kassa wordt binnenkort geleverd, instructies zullen volgen.


Dit is het voor nu! We hopen dat jullie nu natuurlijk weer allemaal naar ons park komen om lekker te tennissen, en naderhand een drankje te doen in ons clubhuis of op het terras!

Het bestuur.