Ton Karstens ere-lid T.V. Streveland

Tijdens de Algemene leden Vergadering van TV Streveland op donderdag 30 januari is Ton Karstens benoemd tot ere-lid van onze vereniging.
 
Ton kreeg die titel tijdens zijn laatste vergadering als bestuurslid van onze vereniging. Ton was maar liefst 37 jaar aan één stuk penningmeester, daarvoor zat hij nog een aantal jaar in het bestuur als jeugdcommissie lid.
 
Ton heeft besloten om dit jaar te stoppen met al zijn vrijwilligersactiviteiten voor TV Streveland. Dat betekent dat hij niet alleen stopt als penningmeester en ledenadministrateur, maar ook als onze groundsman die ieder seizoen onze banen speelklaar maakt én houdt en niet te vergeten als inkoper voor ons clubhuis. Jarenlang haalde Ton samen met zijn Jet drank en hapjes, vaak kijkend waar het bier, de cola of de ice-tea in de aanbieding was.
 
Met het stoppen van Ton kwam er een einde aan een ongekend lange periode, dat iemand onafgebroken met dezelfde post in het bestuur heeft gezeten. Tijdens de vergadering werd Ton dan ook van harte bedankt voor de tientallen jaren, dat hij zijn beste beentje voor de vereniging heeft voorgezet. Ook Jet stond hem in al die jaren bij, en maakte daarbij ook nog eens vele jaren ons clubhuis schoon.
 
Ton en Jet werden in de bloemetjes gezet en kregen een weekendje weg aangebonden van de vereniging, als een soort ‘ijkpunt’: het stoppen met alle werkzaamheden voor de club en een ‘nieuwe start’ als alleen maar tennisser!

Ton, bedankt! 

<-
Ton en Jet nemen hun weekendje weg in ontvangst.