NIEUW: ZONDAGLADDER COMPETITIE

Inschrijven kan per team met minimaal 2 en maximaal 4 personen, je mag je ook in meerdere teams inschrijven, de samenstelling van het team maakt niet uit zowel man/vrouw speelt met en tegen elkaar. Iedereen zal uiteindelijk op zijn of haar niveau spelen. Alleen in schrijven kan ook, dan wordt er een team voor je gezocht. Tussendoor in en uitschrijven kan ook!

Twee personen van je team zullen op de zondag een dubbelspelwedstrijd spelen van twee gewonnen sets. De winnaar van de partij zal de week erna een plek hoger in het klassement komen en de verliezer zal naar een plek lager gaan zodat je altijd tegen een gelijkwaardige tegenstander speelt.

De speeldag en tegenstander zijn bekend. Wij houden als starttijd 15.00 uur aan maar stem zelf gerust een andere tijd af met de tegenstander, hierdoor heb je de vrijheid de hele dag een perfect tijdstip de kiezen. Zorg daarom wel voor eigen tennisballen voor de partij.

Geef de stand door aan een van de competitieleiders, zodat deze verwerkt kan worden en de tegenstander voor de volgende week bekend gemaakt kan worden.

Veel speelplezier!