Tennislessen

Tennislessen en trainers

In de eerste week van het nieuwe seizoen gaan ook de tennislessen weer van start. De tennisschool van Boy Vergeer, Smash Tennis & Padel, komt met twee nieuwe trainers naar TV Streveland, ook al omdat twee andere trainers (Clenn en John) zijn gestopt.
 
De nieuwe trainers zijn Mo en Huib. Laatstgenoemde is er alleen maandag, Mo (die Engels spreekt) komt ook op donderdag. Op dinsdag worden er geen lessen meer gegeven.
 
De tennislessen beginnen maandag om 15.30 uur met de jeugd. Tussen 17.00 en 20.00 uur zijn er twee trainers tegelijkertijd actief op ons park, waardoor er in die periode twee banen zijn om vrij te tennissen. Na 20.00 uur zijn er drie banen vrij, na 22.00 uur is ook de laatste trainer van de baan.
 
Op de donderdag is er één trainer actief (Mo) en wel van 17.00 tot 21.45 uur.
 
Met alle jeugd- en seniorleden die tennislessen volgen is een en ander gecommuniceerd, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Is er toch nog iets, gaat er iets fout of heb je vragen, schroom niet om contact te zoeken met het bestuur, dan kunnen we kijken wat we eraan kunnen doen.